05 Jul 2024

Nieuw: Rechtstreekse Leverancierskoppelingen met STG

Nieuw: Rechtstreekse Leverancierskoppelingen met STG

We zijn verheugd aan te kondigen dat je als onderdeel van het onFact Premium-abonnement je nu ook jouw account kan verbinden met de webshop van STG. Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om direct toegang te krijgen tot de productlijst van STG, producten te selecteren en deze naadloos in je onFact-documenten te integreren. Je kan geselecteerde producten eenvoudig opslaan in je eigen onFact-productlijst, die automatisch wordt bijgewerkt met actuele prijzen en productinformatie, inclusief productfoto's.

Altijd actuele prijzen en productinformatie

De leverancierskoppeling biedt je directe toegang tot de meest recente productinformatie. Ook de producten die je als favorieten toevoegt aan je onFact-productenlijst blijven voortdurend up-to-date dankzij de achterliggende synchronisatie. Als STG een productfoto beschikbaar stelt, wordt deze automatisch toegevoegd aan de documenten die je in onFact aanmaakt. Bovendien kan je direct de actuele voorraad bij STG bekijken en je prijsmarge invoeren, zodat de verkoopprijs in onFact automatisch wordt berekend op basis van de aankoopprijs.

Nog geen koppeling met jouw leverancier?

Hoewel de koppeling met STG, evenals die met Cebeo, Desco en Van Marcke een belangrijke stap is, blijven we niet stilzitten. We werken continu aan de uitbreiding van ons systeem en zullen binnenkort aanvullende leverancierskoppelingen beschikbaar stellen. Zorg ervoor dat je onze nieuwsbrieven blijft volgen om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe functies en koppelingen.

Lees hier in onze handleiding hoe je de koppeling opzet

Probeer onze software gratis uit